PALVELUT


360-asteen ajattelua

Asioita on tutkailtava kokonaisuuksina. Aloitamme yhteistyön mieluiten aina katsomalla mitä meillä on nyt ja millaisen tulevaisuuden voisimme rakentaa.
 


Brändäys ja identiteetti

Oikeanlaisella brändäyksellä erottaudut muista, ja nimenomaan eduksesi. Tehdään brändistäsi parasta mitä se voi olla: jotakin joka näyttää hyvältä, mutta tuntuu vielä paremmalta.


markkinointistrategia

Mitään ei tapahdu ilman hyvää strategiaa, joten aloitetaan pohjamudista. Kirjoitamme sinulle markkinointisuunnitelman, strategian - tai jotakin siltä väliltä. Olennaista on, että markkinointi otetaan osaksi liiketoimintastrategiaa ja viitoitamme tekemistä oikeaan suuntaan. 

VERKKOSIVUSTOJEN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS

Verkkosivusto on yksi tärkeimmistä paikoista rakentaa yrityksestä oikeanlainen mielikuva. Selkeä käyttöliittymä, tyylikäs ilme ja kiinnostava sisältö vakuuttavat nopeasti ja varmasti. 


Markkinointiviestintä

Suunnittelemme asiakkaillemme markkinointiviestintää juuri tarpeeseen ja tavoitteisiin sopiviin kanaviin.  


workshopit & puheenvuorot

Workshop-mallimme ovat simppeleitä ja suorasukaisia. Idea on työstää ajatukset suoriksi, yhdessä. Kysy niin kerromme tarkemmin. 

Mikäli kaipaat asiantuntijan ajatuksia tai puheenvuoron pitäjää, sopii laittaa kutsua. 


KONSULTOINTI

Jos sinusta tuntuu, että olisi hyvä, kun joku kurkistaisi projektiisi kuplasi ulkopuolelta, freesein silmin ja sydämin, me teemme sen. Johdatamme pois pöpeliköstä, ohjaamme oikealle tielle ja asetamme ylpeänä voittajan pallille.


Jotain muuta?

Jos et löytänyt tai edes tiedä mitä etsit, kysy! Osaamme myös hoitaa hevosia, valmistaa raakakakkuja ja käyttää tuluksia. 


YRITYS

Dotter on luova toimisto. Teemme laaja-alaisesti kaikkea mitä brändit tarvitsevat,  palvellen kaiken kokoisia yrityksiä eri toimialoilta.  Pyrimme sekä sanoissa, että teoissa selkeisiin ja suoraviivaisiin ehdotuksiin ja ratkaisuihin. Tyylikäs ja viimeistelty työjälki on meille itsestäänselvyys, sillä vaadimme itseltämme paljon. Äly, into ja kauneus ovat asioita, joita haluamme tuoda jokaiseen työhömme.